Untitled-1

A venit momentul să dezvălui proiectul la care am muncit în ultimul an. 

PRIVIND ÎN OGLINDĂ

 

O carte pe care vreau să v-o dăruiesc, cu multă prețuire.

Nu a fost deloc ușor, dar după multă muncă am reușit să scriu această carte, unde am cuprins subiecte precum: traumele din copilărie, probleme ce țin de relații și multe alte subiecte captivante.

Vă las aici un pasaj din prefața cărții:

“Povestea din această carte se învârte în jurul personajului Mara și puțin în jurul autorului, Monica, psihologul Marei.
Cine este Mara? Mara este toată suferința femeilor, pe care eu am întâlnit-o până la vârsta de 26 de ani. Toată suferința observată în lungile mele conversații. Această suferință se oglindește în Mara …”

Sunteți curioși să aflați povestea Marei și puțin din povestea mea?
Veți afla toate conversațiile noastre, două femei ce se privesc una pe alta, aproape ca într-o oglindă.
Vă invităm alături de noi, pe canapeaua din cabinet, să stați la povești cu noi și să învățăm împreună. Abia așteptăm să iei parte și tu, în conversațiile noastre. Comandă cartea pentru a afla această poveste și pentru a intra în conversații cu noi.

Pe curând, cititor drag!
Semnat, Mara și Monica.
(Mara este un personaj fictiv)

DESCRIEREA CĂRȚII REALIZATĂ DE CITITOAREA OANA ANDREEA CERCEL:

 

       ,,Privind în oglindă” este o creație care relevă faptul că a fi psiholog implică Har Divin și educație, empatie, bunătate și înțelepciune. Cine o cunoaște pe domnișoara psiholog Monica Bodnar știe că are toate aceste calități, împletite frumos de Dumnezeu într-un suflet care își pune creativitatea în slujba oamenilor. 

       Această carte demonstreză că oamenii echilibrați nu sunt întotdeauna cei lipsiți de probleme. Sunt cei care au reușit să se găsească pe sine în mijlocul haosului și nu își abandonează niciodată sufletul. 

      Metaforele întâlnite în carte vă vor face să vedeți viața prin prisma unui copil și să priviți propria persoană cu alți ochi. Citind veți realiza că simplitatea sufletească este atât de complexă, pentru că Divinul se află în noi. Trebuie să învățăm să prețuim sfințenia care ne-a fost dăruită.

Shopping Cart